Bryt ditt beteende

Med LifeRewards kan du bryta beteendet

Champix (vareniklin) kan hjälpa till att lindra begäret och andra symtom som kan förekomma när man vill sluta röka, medan LifeRewards kan hjälpa dig att bryta beteendet som du utvecklat kring dina rökvanor.

Beteendet kan vara minst lika svårt att bryta som nikotinbegäret. Du kanske har vant dig vid att röka samtidigt som du har talat i telefon eller tagit en kopp kaffe. Kring stressituationer och i samband med alkohol har de flesta rökare också utvecklat sina speciella vanor. Cigaretten är rökarens pålitlige vän som ger tröst och stimulans i alla lägen. 

Självkontroll och inre styrka

LifeRewards är fokuserat på en enda sak; att hjälpa dig att sluta röka. Vi har utformat programmet så att det ska kännas både omväxlande och spännande. De som har genomgått programmet brukar också säga att det är roligt och att de har nytta av det på flera andra sätt i livet. Det är inte så konstigt. Med LifeRewards tränar du dig i att bygga upp din självkontroll och inre styrka. De tekniker du får lära dig kan du använda för att uppnå även helt andra mål än att sluta röka. Men just nu handlar det först och främst om att bryta den hälsofarliga och dyra vanan.

Granskad:

2019-03-28